المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
كفته البطاطس وكفته اللحمه للتفريز وكمان البلونيز وكله بالصور
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
كفته البطاطس وكفته اللحمه للتفريز وكمان البلونيز وكله بالصور
المقادير :::::
نصف كيلو بطاطس _ملعقتين بقدونس _ بيضه _نصف كوب بقسماط_ملح _فلفل_بهارات_ملعقتين لبن_كمون_
ونحضر كمان دقيق فى طبق وبقسماط فى طبق وبيض وملعقتين لبن وملعقتين دقيق مخفوقين كويس
ولحمه مفرومه معصجه
الصور هتوضح المكونات
الطريقه ::::نسلق البطاطس كويس جدا عشان تتهرس معانا على طول وبعد ما البطاطس تتسلق
نصفيها كويس من اى ميا بالمصفا نحطها فى المصفا شويه وبعدين نهرسها بشوكه ونضيف البيضه والبقسماط والبقدونس والملح والبهارات
واللبن ونخلطهم كويس جدا ببعض وبعدين نبدأ ندهن ايدينا دقيق من الطبق ونمسك قطعه قطعه من البطاطس ونحشيها لحمه
مفرومه بس مش كتير ونصبعها او نكورها براحتنا انا صبعتها والبطاطس واضحه عندنا اهى فى الصوره مع المقادير بعد ما اتهرست واتحط عليها كل حاجه
دى كده وهى صوابع ومعموله بالدقيق والبيض والبقسماط
وبعد ما نصبعها على البيض بالخلطه اللى فيه وبعدين على البقسماط وبعدين على الطبق اللى هنفرزها فيه ودا شكلها بعد ما
كلها اتعملت واتحطت فى الطبق الفل بتاعى وبينهم اكياس عشان ميلزقوش فى بعض وتطلعى طبعا من الفريزر
على الزيت السخن تحمرى
وصوره كمان توضح
ندخل على الكفته اللى ممكن تنفع اى حاجه واى اكله
بصوا يا حلويين الكفته بقى مقاديرها
2كيلو لحمه مفروم _نصف كيلو فول صويا _وبهارات_ وملح_ وفلفل_ وبصل _
وكل دول على المفرمه عدل بجد خطيره الطريقه دى وموفره فى الوقت والمجهود لانك بتطلعى من الفريزر على
الصينيه تشويها تحت الشوايه وتعمللها فحمه بجد خفيفه او تقليها فى الزيت براحتك ولا بتكش ولا اى حاجه معلش مصورتش الخطوات
بس جيبالهالكم بعد ما صبعتها وحطيتها برده فى طبق الفل وعلى الفريزر برده ودى صوره توضح
ندخل بقى على المكرونه البلونيز
نجيب مكرونه اسباجتى ونسلقها وبعدين نصفيها من مية السلق ونعصر طماطم وبعدين نحضر الحله ونحط قطعة سمنه بلدى
وننزل عليها بلاللحمه المفرومه التعصجه وعليها ملعقتين بقدونس ونحط الصلصله ومكعب ماجى ونظبط الفلفل والملح
ونحط المكرونه ونسيبهم شويه ونهدى عليهم ودا شكله
g
نصف كيلو بطاطس _ملعقتين بقدونس _ بيضه _نصف كوب بقسماط_ملح _فلفل_بهارات_ملعقتين لبن_كمون_
ونحضر كمان دقيق فى طبق وبقسماط فى طبق وبيض وملعقتين لبن وملعقتين دقيق مخفوقين كويس
ولحمه مفرومه معصجه
الصور هتوضح المكونات
الطريقه ::::نسلق البطاطس كويس جدا عشان تتهرس معانا على طول وبعد ما البطاطس تتسلق
نصفيها كويس من اى ميا بالمصفا نحطها فى المصفا شويه وبعدين نهرسها بشوكه ونضيف البيضه والبقسماط والبقدونس والملح والبهارات
واللبن ونخلطهم كويس جدا ببعض وبعدين نبدأ ندهن ايدينا دقيق من الطبق ونمسك قطعه قطعه من البطاطس ونحشيها لحمه
مفرومه بس مش كتير ونصبعها او نكورها براحتنا انا صبعتها والبطاطس واضحه عندنا اهى فى الصوره مع المقادير بعد ما اتهرست واتحط عليها كل حاجه
دى كده وهى صوابع ومعموله بالدقيق والبيض والبقسماط
وبعد ما نصبعها على البيض بالخلطه اللى فيه وبعدين على البقسماط وبعدين على الطبق اللى هنفرزها فيه ودا شكلها بعد ما
كلها اتعملت واتحطت فى الطبق الفل بتاعى وبينهم اكياس عشان ميلزقوش فى بعض وتطلعى طبعا من الفريزر
على الزيت السخن تحمرى
وصوره كمان توضح
ندخل على الكفته اللى ممكن تنفع اى حاجه واى اكله
بصوا يا حلويين الكفته بقى مقاديرها
2كيلو لحمه مفروم _نصف كيلو فول صويا _وبهارات_ وملح_ وفلفل_ وبصل _
وكل دول على المفرمه عدل بجد خطيره الطريقه دى وموفره فى الوقت والمجهود لانك بتطلعى من الفريزر على
الصينيه تشويها تحت الشوايه وتعمللها فحمه بجد خفيفه او تقليها فى الزيت براحتك ولا بتكش ولا اى حاجه معلش مصورتش الخطوات
بس جيبالهالكم بعد ما صبعتها وحطيتها برده فى طبق الفل وعلى الفريزر برده ودى صوره توضح
ندخل بقى على المكرونه البلونيز
نجيب مكرونه اسباجتى ونسلقها وبعدين نصفيها من مية السلق ونعصر طماطم وبعدين نحضر الحله ونحط قطعة سمنه بلدى
وننزل عليها بلاللحمه المفرومه التعصجه وعليها ملعقتين بقدونس ونحط الصلصله ومكعب ماجى ونظبط الفلفل والملح
ونحط المكرونه ونسيبهم شويه ونهدى عليهم ودا شكله
g
nadija- عدد المساهمات : 1132
نقاط : 3129
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 06/05/2012
العمر : 25
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى