المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
فراخ بانيه اه بس من مطبخى غير ادخلى وشوفى تكاتى
صفحة 1 من اصل 1
فراخ بانيه اه بس من مطبخى غير ادخلى وشوفى تكاتى
فتوكاتى حبيباتى اسعد الله مساؤكم بكل خير ويارب تكونوا فى احسن الاحوال
حبيت اشارككم النهارده بطريقه حلوووووووه اوى للبانيه وان
شاء الرحمن تعجبكم لانها فعلا زى اللى بناكلها بره اللى بنحس فيها بطعم
الفراخ وبتكون الشريحه كده مفروده وناشفه ووشها مش مكرمش ولا طرى ولا حتى
فاصل عن اللحم
انا جربتها بتتبيلات كتير اوى ولكن مفيش احلى من التتبيله دى وهى عاديه اوى هتستغربى منها ولكن اوعدك انك هتحسى بفرق كبير
انا قريت لها وصفات كتير اللى بتضيف جميع التوابل واللى بتضيف عصير طماطم واللى بتسويها فى الفرن عشان الزيت والدهون
النهارده بقى انا جايه ومعايا الخلاصه فى البانيه
عاوزاكى يا فتوكه تدعيلى بتفريج الكرب والستر فى سرك وربنا يتقبل منك يارب
ندخل بقى على المفيد
المقادير
صدور فراخ
عصير بصل
عصير ليمون
ملح وفلفل
بيضه
بقسماط
بس كده؟؟؟؟ ايووووووووووووووووووووووووووووووووون بس كده
الطريقه
نفرد الفراخ وندقها مترفعيهاش اوى يا فتوكه
تبليها بعصير البصل والليمون والملح والفلفل
سيبيها فى التلاجه 12 ساعه على الاقل ليييييييييييييه؟؟؟
اقوللك عشان كل ماتتنقع غير انها بتتبل ان لحمها بيشد ويجمد اوى ولما تيجى تحمريها مش تصغر ابداااااااااا (ودى اول تكه )
طلعيها من التلاجه وعلى البيض وبعدين البقسماط المنخوووووووووول؟؟ منخووووووووووول ؟؟لييييييييييييه؟؟؟؟
عشان يا فتوكه حبيباته مش بتبقى زى بعضها فيه التخين
والرفيع وكده ولما بنحطه كده من غير ما ننخله بيقى فى فراغات بينه وبين
الفراخ يدخل وسطها الزيت بعضها يطلع وبعضها يقب كده من ناحيه ويتحمر بزياده
ويخلى يبقى فيه قشره كده وطبعا تضغطيها كويس اوى اوى (ودى تانى تكه )
زيت سخن وحمريها وهتاكلى احلى بانيه وابقى ادعيلى
يلا ندخل على الصور
شوفى ازاى مش شاربه زيت ده المنديل اللى كان تحتها
اقرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررب
اتمنى تكون الوصفه عجبتكم مستنيه تعليقاتكم ودعواتكم اللى
هتسعدنى والتقييم لو استاهل يارب ينزل جديد بقى اصلى ماليش حظ فى القسم ده
ههههههههههه
والى وصفه اخرى دمتم فى حفظ الله
حبيت اشارككم النهارده بطريقه حلوووووووه اوى للبانيه وان
شاء الرحمن تعجبكم لانها فعلا زى اللى بناكلها بره اللى بنحس فيها بطعم
الفراخ وبتكون الشريحه كده مفروده وناشفه ووشها مش مكرمش ولا طرى ولا حتى
فاصل عن اللحم
انا جربتها بتتبيلات كتير اوى ولكن مفيش احلى من التتبيله دى وهى عاديه اوى هتستغربى منها ولكن اوعدك انك هتحسى بفرق كبير
انا قريت لها وصفات كتير اللى بتضيف جميع التوابل واللى بتضيف عصير طماطم واللى بتسويها فى الفرن عشان الزيت والدهون
النهارده بقى انا جايه ومعايا الخلاصه فى البانيه
عاوزاكى يا فتوكه تدعيلى بتفريج الكرب والستر فى سرك وربنا يتقبل منك يارب
ندخل بقى على المفيد
المقادير
صدور فراخ
عصير بصل
عصير ليمون
ملح وفلفل
بيضه
بقسماط
بس كده؟؟؟؟ ايووووووووووووووووووووووووووووووووون بس كده
الطريقه
نفرد الفراخ وندقها مترفعيهاش اوى يا فتوكه
تبليها بعصير البصل والليمون والملح والفلفل
سيبيها فى التلاجه 12 ساعه على الاقل ليييييييييييييه؟؟؟
اقوللك عشان كل ماتتنقع غير انها بتتبل ان لحمها بيشد ويجمد اوى ولما تيجى تحمريها مش تصغر ابداااااااااا (ودى اول تكه )
طلعيها من التلاجه وعلى البيض وبعدين البقسماط المنخوووووووووول؟؟ منخووووووووووول ؟؟لييييييييييييه؟؟؟؟
عشان يا فتوكه حبيباته مش بتبقى زى بعضها فيه التخين
والرفيع وكده ولما بنحطه كده من غير ما ننخله بيقى فى فراغات بينه وبين
الفراخ يدخل وسطها الزيت بعضها يطلع وبعضها يقب كده من ناحيه ويتحمر بزياده
ويخلى يبقى فيه قشره كده وطبعا تضغطيها كويس اوى اوى (ودى تانى تكه )
زيت سخن وحمريها وهتاكلى احلى بانيه وابقى ادعيلى
يلا ندخل على الصور
شوفى ازاى مش شاربه زيت ده المنديل اللى كان تحتها
اقرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررب
اتمنى تكون الوصفه عجبتكم مستنيه تعليقاتكم ودعواتكم اللى
هتسعدنى والتقييم لو استاهل يارب ينزل جديد بقى اصلى ماليش حظ فى القسم ده
ههههههههههه
والى وصفه اخرى دمتم فى حفظ الله
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» ملفوف الدجاج المحشى مشروم مع الرز بالكارى غدانا امس بالصور من مطبخى
» فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور
» ادخلى واصبحى كالبدر
» فراخ كنتاكى E TFC أحلى من AFC وتحدى بالصور
» لكل عروس تريد ازالة الشعر نهائيا تعالى وشوفى
» فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور
» ادخلى واصبحى كالبدر
» فراخ كنتاكى E TFC أحلى من AFC وتحدى بالصور
» لكل عروس تريد ازالة الشعر نهائيا تعالى وشوفى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى