معهد الدعم العربي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بي
من طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm

» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am

» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am

» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm

» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm

» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm

» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm

» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm

» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm

» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm

سحابة الكلمات الدلالية


فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور

اذهب الى الأسفل

 فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور Empty فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور

مُساهمة من طرف روح الصداقة الخميس مايو 17, 2012 1:06 am

بصو بقى النهارده جيبالكم وصفه جنان ويارب اللى تجربها وتعجبها تدعيلى دعوة حلوة من قلبها يلا استعدو يابنات
..
...
....
.....


المقادير

فراخ بانيـــــــــــــــــــــــة
كوب زبـــــادى كبيــــــــر
شوية خــــــــــــــــــــــل
4 فصوص ثوم مدقوقيـن
عصير بصلة كبيـــــــــــرة
ملح وفلفل وشطـــــــــة
سمنة للتحميــــــــــــــر
2 كوب بشاميـــــــــــــل



1- هنجيب الزبادى والخل والثوم وعصير البصلة والملح والفلفل والشطة ونحطهم
فى طبق كبير ونقلبهم مع بعض كويس وبعدين نحط فيهم قطع الفراخ نقلبها فيهم
كويس .


 فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور 13243886958579


2- ندخل طبق الفراخ
التلاجة مده متقلش عن ساعتين وممكن تسيبها من بليل للصبح وممكن كمان اول
متشترى الفراخ البانيه تعمليلها الخلطه دى وتحطيها فى الفريزر وتطلعيها بقى
منين متحبى تعمليها .

3- بعد كده هتجيبى طاسه ويستحسن تكون
تيفال وتحطى فيها شوية سمنه يعنى يكونو ارتفاع نص سم كده فى الطاسه ولما
تبدأ السمنه تقدح تبدأى تحطى قطع الفراخ وتحمريها وتحطيها فى صينية.


 فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور 13243888479655


 فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور 13243890154812


4- بعد كده تعملى الباشميل
يااما تشترى الاكياس الجاهزه وتعمليه على طول بالطريقة اللى بتبقى على
الكيس يااما تعمليه بالطريقة دى ( 2كوب لبن +2 ملعقة دقيق + ملعقة ملح
كبيرة + فلفل اسمر ) وتقلبيهم مع بعض على النار لحد مايبقى قوامه سميك .


 فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور 13243891494359



5- بعد كده هاتى المتبقى عندك من التتبيله بتاعة الفراخ وزودية على البشاميل وقلبيهم مع بعض وبعدين صبيهم على صينية الفراخ بحيث تغطى قطع الفراخ اللى عندك .


 فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور 13243892262787

6- دخلى الصينية الفرن فى الرف اللى فى النص وولعى عليها من تحت وسيبيها
حوالى نص ساعه وده شكلها النهائى والطعم خرافى هتشوفى بنفسك وممكن تتقدم
جنب مكرونه او ممكن كمان تتعمل سندويتشات مع بطاطس محمرة وطعمها بيبقى زى
سندويتشات المطاعم واحلى كمان يعنى الصغيرين والكبار بيموتو فيها وبالهنا
والشفا ..
استنو استنو متنسوش التقييييييييم والدعاء ولو حد عنده اى اسئلة انا فى الخدمة ....


 فراخ بانية بصوص البشاميل حصريا من مطبخى وبالصور 13243892978614
روح الصداقة
روح الصداقة

عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى