المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
♫♥♫بطه محشيه ومكرونه بالبشاميل ورقاق وسبرينج رولز بالصور الكتييييييير ♫♥♫
صفحة 1 من اصل 1
♫♥♫بطه محشيه ومكرونه بالبشاميل ورقاق وسبرينج رولز بالصور الكتييييييير ♫♥♫
[size=25][b]
[/size][/b]ازيكم يافتوكات وحشتونى اوووووووووووووووووووووووووووووى
النهارده بقى عامله بطه صغننه و مكرونه بالبشاميل ورقاق وسبرينج رولز
انا عامله دايت طبعا
وطبعا طول الوقت بقى نظام اكل
فجه يوم الفرى بقى فمصدقت طبعا عملت الاكل ده هههههههههههه
ووانا بكل زعلت اوى لانى مبقيتش قادره اكل
واقول فين ايام زمان لما كنتى مش بتبطلى اكل ههههههههه
نخش بقى على الطبخ
اول حاجه
البطه
دى بطتى الصغنونه من السوبر ماركت بط العابد
كوبايه ونص رز متنقى ومغسول ومتصفى
كبد وقوانص انا استخدمت تلاته وتلاته
بصلتين مبشورين
معلقه كبيره سكر وكيس مرقه فوريه
دى البطه لما فتحتها من الكيس وغسلتها كويس بالملح ومعاها الكبده والقونصه والرقبه
هنعمل الرز بقى
هنجيب حله ونحط فيها معلقة زيت لحد ماتسخن ونحط فيها السكر ونقلب كويس
وبسرعه
السكر هيبقى كراميل والزيت مش هيخليه يلزق ولا فى الحله ولا فى المعلقه
هنحط عليه البصل المبشور ورشة ملح علشان تطلع الميه بتاعة البصل والسكر اللى فيه ونقلب
وبعدين نحط القوانص انا قطعتها بالمقص اسهل طريقه على فكره لتقطيعهم
لما تتشوح القوانص نحط الكبده
ونقلب كويس اوووووووووووى وبعدين نحط المرقه ونقلبها
النهارده بقى عامله بطه صغننه و مكرونه بالبشاميل ورقاق وسبرينج رولز
انا عامله دايت طبعا
وطبعا طول الوقت بقى نظام اكل
فجه يوم الفرى بقى فمصدقت طبعا عملت الاكل ده هههههههههههه
ووانا بكل زعلت اوى لانى مبقيتش قادره اكل
واقول فين ايام زمان لما كنتى مش بتبطلى اكل ههههههههه
نخش بقى على الطبخ
اول حاجه
البطه
دى بطتى الصغنونه من السوبر ماركت بط العابد
كوبايه ونص رز متنقى ومغسول ومتصفى
كبد وقوانص انا استخدمت تلاته وتلاته
بصلتين مبشورين
معلقه كبيره سكر وكيس مرقه فوريه
دى البطه لما فتحتها من الكيس وغسلتها كويس بالملح ومعاها الكبده والقونصه والرقبه
هنعمل الرز بقى
هنجيب حله ونحط فيها معلقة زيت لحد ماتسخن ونحط فيها السكر ونقلب كويس
وبسرعه
السكر هيبقى كراميل والزيت مش هيخليه يلزق ولا فى الحله ولا فى المعلقه
هنحط عليه البصل المبشور ورشة ملح علشان تطلع الميه بتاعة البصل والسكر اللى فيه ونقلب
وبعدين نحط القوانص انا قطعتها بالمقص اسهل طريقه على فكره لتقطيعهم
لما تتشوح القوانص نحط الكبده
ونقلب كويس اوووووووووووى وبعدين نحط المرقه ونقلبها
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» صدور دجاج محشيه
» الأرز بالبشاميل
» مكرونة ايطالية بالبشاميل !
» ميك اب بالصور
» الكُـــــــبانـــــــه اليمنـــــــيه بالصور
» الأرز بالبشاميل
» مكرونة ايطالية بالبشاميل !
» ميك اب بالصور
» الكُـــــــبانـــــــه اليمنـــــــيه بالصور
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى