المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
اكله سهله وسريعه
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
اكله سهله وسريعه
********************
ممكن تقدّميها مع أي صوص تحبيه
ممكن تقدّميها مع أي صوص تحبيه
فاهيتا الفراخ أو اللحمة
المقادير:
1/ 2 كيلو صدور فراخ أو فيليه لحمة
ملعقة صغيرة بابريكا
3 ملاعق كبيرة زيت
ثمرة فلفل أخضر
ثمرة فلفل أحمر
بصلة متوسطة
ملعقة كمون
2 ملعقة خل
ملح وفلفل
ليمونة
الطريقة:
1- قطّعي الفلفل والبصل والفراخ شرايح رفيعة بنفس المقاس تقريبا، وبعدين حطّي عليهم الكمون والبابريكا.
2- حطّي عليهم عصير نصف ليمونة والزيت والخل، وتبّليهم بالملح والفلفل وقلّبيهم كويس، وسيبيها شوية في التتبيلة لمدة 5 دقائق.
3- حطّي شوية زيت في جريل أو طاسة كبيرة وسخّنيها جامد وبعدين شوّحي فيها الفراخ بالخضراوات لمدة من 6 : 8 دقائق أو لحد ما الفراخ تستوي.
4- بعد ما تشوّحي الفاهيتا، رشي عليها عصير نصف ليمونة، وقدّميها بالهنا والشفا.
ممكن تقدّميها مع أي صوص تحبيه
ممكن تقدّميها مع أي صوص تحبيه
فاهيتا الفراخ أو اللحمة
المقادير:
1/ 2 كيلو صدور فراخ أو فيليه لحمة
ملعقة صغيرة بابريكا
3 ملاعق كبيرة زيت
ثمرة فلفل أخضر
ثمرة فلفل أحمر
بصلة متوسطة
ملعقة كمون
2 ملعقة خل
ملح وفلفل
ليمونة
الطريقة:
1- قطّعي الفلفل والبصل والفراخ شرايح رفيعة بنفس المقاس تقريبا، وبعدين حطّي عليهم الكمون والبابريكا.
2- حطّي عليهم عصير نصف ليمونة والزيت والخل، وتبّليهم بالملح والفلفل وقلّبيهم كويس، وسيبيها شوية في التتبيلة لمدة 5 دقائق.
3- حطّي شوية زيت في جريل أو طاسة كبيرة وسخّنيها جامد وبعدين شوّحي فيها الفراخ بالخضراوات لمدة من 6 : 8 دقائق أو لحد ما الفراخ تستوي.
4- بعد ما تشوّحي الفاهيتا، رشي عليها عصير نصف ليمونة، وقدّميها بالهنا والشفا.
وردة البستان- عدد المساهمات : 302
نقاط : 866
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 10/05/2012
العمر : 25
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى