المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
لحمتي المشوية بتتبيلتي السرية
صفحة 1 من اصل 1
لحمتي المشوية بتتبيلتي السرية
انا جايبة النهاردة وصفة سهلة جداااااااا وجميلة اعتقد مفيش حد خالص مبيحبش اللحمة المشوية يلا نشوف الطريقة
اول حاجة نجيب لحمة اي نوع بتحبيه بس انا عن نفسي بحب الضاني بس في الشوي بتكون اطعم واحلى وتكون اللحمة متقطعة شرايح رفيعة
ونحضر التتبيلة عبارة
عن بصل - طماطم - توم - ملح - فلفل اسود - بهارات لحمة - رشة قرفة - اعشاب
مجففة (روزماري - زعتر - ريحان) وزيت زيتون - وممكن نضيف كمان دبس رمان
وصويا لو بنحبهم وخل عشان يساعد على تسوية اللحمة ونفرمهم في الكبة كويس
جدااااا
وبعدين نتبل بيهم اللحمة ونبيتها في التلاجة لتاني يوم
وفيه كمان الكفتة والكفتة بقى لحمة مفرومة بحط عليها بصل وتوم وبقدونس وكسبرة وشبت وملح وفلفل ورشة شطة وافرمهم في الكبة كلهم مع بعض
وتاني يوم بقى نشويها على اي نوع شواية عندك انا عندي شواية كهربا بنحط فيها مية من تحت ونشغلها ونشوي عليها عادي
ايه رأيكوا شايفين حلوة ازاي وريحتها تجننن
على فكرة مش بتاخد وقت خااالص اثناء الشوي عشان هي بايتة في التتبيلة وكمان
نخلي باقي التتبيلة نبقى كل شوية نحط منها على اللحمة وهي بتتشوي عشان
اللحمة متنشفش منك اثناء الشوي وتبقى طرية وجميلة
ها ايه رايكووووووووووو
وصورة كمان عشان الحبايب
طيب استنوا رايحين فين ماشيين كده بسرعة ما صدقتوا لسه هنعمل العيش اللي يتاكل مع المشويات دي
المقادير
2 كوب دقيق - تلات اربع كوب لبن دافيء - 2 معلقة زبادي كبيرة - معلقة صغيرة
خميرة فورية - معلقة صغيرة سكر - نص معلقة صغيرة ملح - زيت
اول حاجة هندوب الخميرة في اللبن ونسيبهم يخمروا مع بعض ويفوروا
ونحط باقي المقادير على الدقيق ونعجن العجينة كويس ونمسحها بزيت عشان متنشفش ونسيبها في مكان دافي تخمر
وهنا كده بعد ما خمرت
نقطعها ونفردها رفيع ( لو عايزين العيش رفيع اوي نسويه على طول ويبقى عيش
صاج ممكن يتعمل بيه سندوتشات او لو عايزينه تخين شوية يبقى بعد ما نفرده
نسيبه يخمر شوية عشان يتخن معانا ونغمس بيه انا هنا سبته يخمر بعد ما فردته
وبقى تخين شوية )
وبعدين نسويها على صاج او صينية او اي حاجة على البوتجاز
وده شكله كده بعد ما استوى شايفين حلو ازاي وجميل وطعمه يجنن بجددد
انا بقى بحب في الاخر احطه مع اللحمة على الشواية عشان ياخد طعم اللحمة وريحتها ويبقى طعمه احلى
ودي صورة تاني للمشويات وانا عملت معاها بطاطس الشيبسي دي
وبس كده يا فتوكات يارب يكون الموضوع عجبكوا وياريت لو عجبكوا تدعوا لي ان
ربنا يبارك لي في بنتي وياريت يعني متنسوش التقييم لو سمحتوا
اول حاجة نجيب لحمة اي نوع بتحبيه بس انا عن نفسي بحب الضاني بس في الشوي بتكون اطعم واحلى وتكون اللحمة متقطعة شرايح رفيعة
ونحضر التتبيلة عبارة
عن بصل - طماطم - توم - ملح - فلفل اسود - بهارات لحمة - رشة قرفة - اعشاب
مجففة (روزماري - زعتر - ريحان) وزيت زيتون - وممكن نضيف كمان دبس رمان
وصويا لو بنحبهم وخل عشان يساعد على تسوية اللحمة ونفرمهم في الكبة كويس
جدااااا
وبعدين نتبل بيهم اللحمة ونبيتها في التلاجة لتاني يوم
وفيه كمان الكفتة والكفتة بقى لحمة مفرومة بحط عليها بصل وتوم وبقدونس وكسبرة وشبت وملح وفلفل ورشة شطة وافرمهم في الكبة كلهم مع بعض
وتاني يوم بقى نشويها على اي نوع شواية عندك انا عندي شواية كهربا بنحط فيها مية من تحت ونشغلها ونشوي عليها عادي
ايه رأيكوا شايفين حلوة ازاي وريحتها تجننن
على فكرة مش بتاخد وقت خااالص اثناء الشوي عشان هي بايتة في التتبيلة وكمان
نخلي باقي التتبيلة نبقى كل شوية نحط منها على اللحمة وهي بتتشوي عشان
اللحمة متنشفش منك اثناء الشوي وتبقى طرية وجميلة
ها ايه رايكووووووووووو
وصورة كمان عشان الحبايب
طيب استنوا رايحين فين ماشيين كده بسرعة ما صدقتوا لسه هنعمل العيش اللي يتاكل مع المشويات دي
المقادير
2 كوب دقيق - تلات اربع كوب لبن دافيء - 2 معلقة زبادي كبيرة - معلقة صغيرة
خميرة فورية - معلقة صغيرة سكر - نص معلقة صغيرة ملح - زيت
اول حاجة هندوب الخميرة في اللبن ونسيبهم يخمروا مع بعض ويفوروا
ونحط باقي المقادير على الدقيق ونعجن العجينة كويس ونمسحها بزيت عشان متنشفش ونسيبها في مكان دافي تخمر
وهنا كده بعد ما خمرت
نقطعها ونفردها رفيع ( لو عايزين العيش رفيع اوي نسويه على طول ويبقى عيش
صاج ممكن يتعمل بيه سندوتشات او لو عايزينه تخين شوية يبقى بعد ما نفرده
نسيبه يخمر شوية عشان يتخن معانا ونغمس بيه انا هنا سبته يخمر بعد ما فردته
وبقى تخين شوية )
وبعدين نسويها على صاج او صينية او اي حاجة على البوتجاز
وده شكله كده بعد ما استوى شايفين حلو ازاي وجميل وطعمه يجنن بجددد
انا بقى بحب في الاخر احطه مع اللحمة على الشواية عشان ياخد طعم اللحمة وريحتها ويبقى طعمه احلى
ودي صورة تاني للمشويات وانا عملت معاها بطاطس الشيبسي دي
وبس كده يا فتوكات يارب يكون الموضوع عجبكوا وياريت لو عجبكوا تدعوا لي ان
ربنا يبارك لي في بنتي وياريت يعني متنسوش التقييم لو سمحتوا
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» اصابع الكبة المشوية
» العادة السرية
» كعكة الشوكولا بالخلطة السرية
» بعض فتاوي العادة السرية أو نكاح اليد
» العادة السرية
» كعكة الشوكولا بالخلطة السرية
» بعض فتاوي العادة السرية أو نكاح اليد
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى