المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
@@جربتى تعملى الكنتاكى بالشوفان*جربتى حلقات البصل*والكول سلو حصرى مع بسكوته مفتفته @@
صفحة 1 من اصل 1
@@جربتى تعملى الكنتاكى بالشوفان*جربتى حلقات البصل*والكول سلو حصرى مع بسكوته مفتفته @@
[size=21]ازيكم يا بنات
عملت النهارده غدا فراخ كنتاكى بالشوفان وحلقات البصل المحمره والكول سلو ومكرونه بالصلصه
نخش فى الموضوع على طول
المقادير
فرخه صغيره
متقطعه 8 او 6
للتتبيله (بصله متوسطه _توم_ملح_فلفل_خل_لمون_صوص باربيكيو_بهرات فراخ_حبه
زيت_نص كاس حليب او زبديايه) واضرب كلو فى الخلاط وصبيهم على الفراخ
وبيتيهم فى التتبيله من بليل
ودده لما طلعتها الصبح معلش مصورتش الخطوات السابقه
وبعدين حضرت البيض والدقيق حطيت عليه معلقه نشا
وده بقا الشوفان الكيس ده مليان انا بعمل منو شوربه شوفان وبستخدمه فى الفراخ كمان هتلاقه فى حدود 8 جنيه
هنحط الفراخ فى الدقيق بعدين البيض بعدين الشوفان وبعد الشوفان نديله كمان وش دقيق
وده اول دفعه ههههه شفتو شكلو حلو ازاى
ودول بقيت اشلاء الفرخه
وخلصتهم وحطيتهم يمسكو فى الفرير على ماعمل الكول سلو وادى السلطه
قطعى الكرونب وابشرى جزره وهاتى طبق اخلطى فيه (زبديايه_معلقتين مايونييز_3معالق خل_3 معالق سكر) بس كده "
كده خلصنا الفراخ فاضل بس القلى
******************************
نييجى لحلقات البصل
هاتى بصله كبره وقطعيها طرنشات دواير تخينه وتبيليها بملح وفلفل وبهرات وصوص باربيكيو
وبعدين هاتى الدقيق والبقسماط والبيض وغطيهم زى ما بتغطى الفراخ وحطيهم فى الفريزر يمسكو وبعدين اقلى
بس كده
***********************
نيجى للقلى ااحنا نسينا الفراخ ولا ايه روحى طلعيها من الفريزر يلا وحطى زيت كتير واحدفى ووطى خاااااااااااااااااالص وغطى القلايه بغطا
وده لما طلعت مقلوكوش على الريحه
*****************
وده البصل
**********
كده خلصت
يلا اتفضلو معانا
****************
يارب تكون الوصفه عجبتكم ولو عجبتكم متنسوش التقييم ياحبايبى
فى رعايه الله
منقول
[/size]
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» عرض حصرى ىىىىىىىىىىىىىىى
» شرح تنصيب سكربت مركز التحميل kleeja شرح مصور و حصرى
» حصرى كود css وضع اطار حول مساهمة العضو داخل المواضيع بطريقة رووعة
» كود حصرى لعرض قوائم أو روابط تهمك بطريقة متحركة وروعة ومميزه
» شوربة البصل بالكريمة
» شرح تنصيب سكربت مركز التحميل kleeja شرح مصور و حصرى
» حصرى كود css وضع اطار حول مساهمة العضو داخل المواضيع بطريقة رووعة
» كود حصرى لعرض قوائم أو روابط تهمك بطريقة متحركة وروعة ومميزه
» شوربة البصل بالكريمة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى