المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
طريقة تخزين الخرشوف بالصور
صفحة 1 من اصل 1
طريقة تخزين الخرشوف بالصور
الطريقة:
اول خاجة هانضف الخرشوف بالشكل ده
وبعدين ببوز السكينة اوبملعقة صغيرة تقوري الخرشوف من جوة
وبعدين تقلبيها وتقشري اللي بره بالشكل ده
الخطوة اللي جاية مهمة وهي انك كل ما تخلصي واحدة تكوني محضرة جانبك بولة
فيها مية وملح وعصير نص ليمونة تخطي اللي تخلصيهافي الميةعشان الخرشوف
مايسمرش زي كدة
هاتفضلي تحطي اللي يخلص في المية لحد ما تخلصي الكمية اللي عندك
وبعدين تغلي مية وتضيفي لها ليمون وبعدين تصفي الخرشوف من المية والملح
وتحطية في المية المغلية يتسلق لمدة 5 دقايق وبعدين تصفيةوتسبية يبرد
وبعد ما يبرد تحطية في كيس علي خسب استعمالك وممكن تحطيله خبه زيت وترجي الكيس وعلي الثلاجة علي طول
انا عاوزاكي تخدي بالك انا لسه محافظة علي لون الخرشوف ازاي وماسمرش ودي كمان صورة قريبة
ولما تحبي تستعملية طلعية وحطية في مية مغلية يتسلق ويكمل سواه لمدة10 دقائق وبعدين تصفية ولما يبرد تستعملية زي ماانت عاوزة
يارب اكون قدرت افيدكم
اول خاجة هانضف الخرشوف بالشكل ده
وبعدين ببوز السكينة اوبملعقة صغيرة تقوري الخرشوف من جوة
وبعدين تقلبيها وتقشري اللي بره بالشكل ده
الخطوة اللي جاية مهمة وهي انك كل ما تخلصي واحدة تكوني محضرة جانبك بولة
فيها مية وملح وعصير نص ليمونة تخطي اللي تخلصيهافي الميةعشان الخرشوف
مايسمرش زي كدة
هاتفضلي تحطي اللي يخلص في المية لحد ما تخلصي الكمية اللي عندك
وبعدين تغلي مية وتضيفي لها ليمون وبعدين تصفي الخرشوف من المية والملح
وتحطية في المية المغلية يتسلق لمدة 5 دقايق وبعدين تصفيةوتسبية يبرد
وبعد ما يبرد تحطية في كيس علي خسب استعمالك وممكن تحطيله خبه زيت وترجي الكيس وعلي الثلاجة علي طول
انا عاوزاكي تخدي بالك انا لسه محافظة علي لون الخرشوف ازاي وماسمرش ودي كمان صورة قريبة
ولما تحبي تستعملية طلعية وحطية في مية مغلية يتسلق ويكمل سواه لمدة10 دقائق وبعدين تصفية ولما يبرد تستعملية زي ماانت عاوزة
يارب اكون قدرت افيدكم
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل الكيك بالصور
» طريقة عمل شموع على شكل ورود بالصور
» طريقة عمل حلويات مغربية بالصور
» طريقة تحضير البسطيلة بالصور
» بالصور طريقة عمل غرزة البطانية
» طريقة عمل شموع على شكل ورود بالصور
» طريقة عمل حلويات مغربية بالصور
» طريقة تحضير البسطيلة بالصور
» بالصور طريقة عمل غرزة البطانية
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى