معهد الدعم العربي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بي
من طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm

» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am

» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am

» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm

» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm

» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm

» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm

» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm

» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm

» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm

سحابة الكلمات الدلالية


أجمل طريقة عملتها في تدميس الفول .. طلع تحفففففة بجد

اذهب الى الأسفل

 أجمل طريقة عملتها في تدميس الفول .. طلع تحفففففة بجد Empty أجمل طريقة عملتها في تدميس الفول .. طلع تحفففففة بجد

مُساهمة من طرف روح الصداقة الخميس مايو 17, 2012 12:34 am

ازيكوا يا فتوكاتي العسولات..

انا جربت طريقة لتدميس الفول
و عجبتني جدا فقلت أفيدكم بحاجة بدل ما انا عمالة استفيد و بس ( أصلي
بصراحة مش شاطرة أوي ) بس و الله اتغيرت بسبب فتكات .. و لسسسسه كمان ..


المهم ..ندخلللل في الموضوع..

الطريقة دي مجموعة من خبرات زائد افتكاسة من عندي .. و اليكم الخطوات:

1- الفول المنقوع (عملت نص كيلو)نغليه على البوتاجاز .. و بعد عشر دقايق نرمي المية بتاعته لانها بتبقى غامقة ( معلومة من فتوكة هنا ربنا يبارك لها).
2- نلخبط عليه شوية فول مدشوش منقوع .. ( معلومة من جدتي).
3- نحطه في الفوالة ( اناء تدميس الفول) و نحط عليه العصير ده:
جزرتين متقطعين و مسلوقين و نحطهم في الخلاط بميتهم مع حبة طماطم كبيرة او حبيتين طماطم .. ( افتكاسة خاصة)
4- نعصر عليه ليمونة و نحطها بقشرها ( معلومة من حماتي )
5- و نضيف شوية صغيرين اوي من البيكنج بودر ( معلومة مش عارفة منين)
و نسيبه على سخان التدميس .. أو على البوتاجاز( نار هادية جدا و شياطة) ..


و لونه و طعمه بيبقى خطييييييييييييير

و لا عدس و لا كركم .. كل ده جربته قبل كده .. بس الجزر ضربهم كلهم ..

يا رب تعجبكم
روح الصداقة
روح الصداقة

عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى