المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
أجمل طريقة عملتها في تدميس الفول .. طلع تحفففففة بجد
صفحة 1 من اصل 1
أجمل طريقة عملتها في تدميس الفول .. طلع تحفففففة بجد
ازيكوا يا فتوكاتي العسولات..
انا جربت طريقة لتدميس الفول
و عجبتني جدا فقلت أفيدكم بحاجة بدل ما انا عمالة استفيد و بس ( أصلي
بصراحة مش شاطرة أوي ) بس و الله اتغيرت بسبب فتكات .. و لسسسسه كمان ..
المهم ..ندخلللل في الموضوع..
الطريقة دي مجموعة من خبرات زائد افتكاسة من عندي .. و اليكم الخطوات:
1- الفول المنقوع (عملت نص كيلو)نغليه على البوتاجاز .. و بعد عشر دقايق نرمي المية بتاعته لانها بتبقى غامقة ( معلومة من فتوكة هنا ربنا يبارك لها).
2- نلخبط عليه شوية فول مدشوش منقوع .. ( معلومة من جدتي).
3- نحطه في الفوالة ( اناء تدميس الفول) و نحط عليه العصير ده:
جزرتين متقطعين و مسلوقين و نحطهم في الخلاط بميتهم مع حبة طماطم كبيرة او حبيتين طماطم .. ( افتكاسة خاصة)
4- نعصر عليه ليمونة و نحطها بقشرها ( معلومة من حماتي )
5- و نضيف شوية صغيرين اوي من البيكنج بودر ( معلومة مش عارفة منين)
و نسيبه على سخان التدميس .. أو على البوتاجاز( نار هادية جدا و شياطة) ..
و لونه و طعمه بيبقى خطييييييييييييير
و لا عدس و لا كركم .. كل ده جربته قبل كده .. بس الجزر ضربهم كلهم ..
يا رب تعجبكم
انا جربت طريقة لتدميس الفول
و عجبتني جدا فقلت أفيدكم بحاجة بدل ما انا عمالة استفيد و بس ( أصلي
بصراحة مش شاطرة أوي ) بس و الله اتغيرت بسبب فتكات .. و لسسسسه كمان ..
المهم ..ندخلللل في الموضوع..
الطريقة دي مجموعة من خبرات زائد افتكاسة من عندي .. و اليكم الخطوات:
1- الفول المنقوع (عملت نص كيلو)نغليه على البوتاجاز .. و بعد عشر دقايق نرمي المية بتاعته لانها بتبقى غامقة ( معلومة من فتوكة هنا ربنا يبارك لها).
2- نلخبط عليه شوية فول مدشوش منقوع .. ( معلومة من جدتي).
3- نحطه في الفوالة ( اناء تدميس الفول) و نحط عليه العصير ده:
جزرتين متقطعين و مسلوقين و نحطهم في الخلاط بميتهم مع حبة طماطم كبيرة او حبيتين طماطم .. ( افتكاسة خاصة)
4- نعصر عليه ليمونة و نحطها بقشرها ( معلومة من حماتي )
5- و نضيف شوية صغيرين اوي من البيكنج بودر ( معلومة مش عارفة منين)
و نسيبه على سخان التدميس .. أو على البوتاجاز( نار هادية جدا و شياطة) ..
و لونه و طعمه بيبقى خطييييييييييييير
و لا عدس و لا كركم .. كل ده جربته قبل كده .. بس الجزر ضربهم كلهم ..
يا رب تعجبكم
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» أجمل طريقة لنمص الحواجب
» أجمل طريقة لنمص الحواجب
» الفول
» فوائد الفول
» الفول المدمس. طبق الطاقة الذي لا يغيب
» أجمل طريقة لنمص الحواجب
» الفول
» فوائد الفول
» الفول المدمس. طبق الطاقة الذي لا يغيب
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى