المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
علشان الحياه تبقى سهله وتحبى المطبخ ..
صفحة 1 من اصل 1
علشان الحياه تبقى سهله وتحبى المطبخ ..
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ازيكو النهارده يا قمرات ؟؟ عاملين ايه فى الحر الفظييييييييع ده
عندى ليكو شويه نصائح حلوه قوووووى للمطبخ واحلى ما فيها انها موفره للوقت كمان
اول حاجه هنتكلم فيها الدريسنج بتاع السلطات وهو بيتباع منه اشكال والوان فى المحلات
وهو بصراحه بيدى طعم جناااااان للسلطه
ودى صوره شويه منهم
انا بعمله فى البيت وبيبقى رهيييييييب وهو عباره عن
فصين توم مبشورين
عصير ليمونتين
معلقه صويا صوص
حوالى 5 معالق زيت عادى او زيت زيتون
هنحط ده كله فى ازازه فاضيه ونضيفه ونكمل باقى الازازه خل ابيض
تانى حاجه بقى هى رشاش الزيت بتاع الصوانى
اكيد بترشى الصينيه زيت قبل ما تحطى فيها الكيك او حتى المخبوزات
لانى لما بخبز المعجنات برش زيت ودقيق زى الكيك عادى
ودى صورته
وعلشن تعمليه فى البيت عادى كل اللى هتعمليه انك تجيبى علبه رشاش مايه عاديه
زى دى
وتعبيها زيت
وبس كده
تالت حاجه بقى علشان تبقى المعجنات بتاعتنا لونها حلو زى دى كده
وهى اننا هنجيب 1 معلقه صغيره بيكربوناته
ومعلقه صغيره دقيق
ونص كوبايه مايه
ونحطهم على بعض على النار لحد ما تبقى زى الصوص وندهن بيها وش المعجنات
بتبقى روووووووعه
ازيكو النهارده يا قمرات ؟؟ عاملين ايه فى الحر الفظييييييييع ده
عندى ليكو شويه نصائح حلوه قوووووى للمطبخ واحلى ما فيها انها موفره للوقت كمان
اول حاجه هنتكلم فيها الدريسنج بتاع السلطات وهو بيتباع منه اشكال والوان فى المحلات
وهو بصراحه بيدى طعم جناااااان للسلطه
ودى صوره شويه منهم
انا بعمله فى البيت وبيبقى رهيييييييب وهو عباره عن
فصين توم مبشورين
عصير ليمونتين
معلقه صويا صوص
حوالى 5 معالق زيت عادى او زيت زيتون
هنحط ده كله فى ازازه فاضيه ونضيفه ونكمل باقى الازازه خل ابيض
تانى حاجه بقى هى رشاش الزيت بتاع الصوانى
اكيد بترشى الصينيه زيت قبل ما تحطى فيها الكيك او حتى المخبوزات
لانى لما بخبز المعجنات برش زيت ودقيق زى الكيك عادى
ودى صورته
وعلشن تعمليه فى البيت عادى كل اللى هتعمليه انك تجيبى علبه رشاش مايه عاديه
زى دى
وتعبيها زيت
وبس كده
تالت حاجه بقى علشان تبقى المعجنات بتاعتنا لونها حلو زى دى كده
وهى اننا هنجيب 1 معلقه صغيره بيكربوناته
ومعلقه صغيره دقيق
ونص كوبايه مايه
ونحطهم على بعض على النار لحد ما تبقى زى الصوص وندهن بيها وش المعجنات
بتبقى روووووووعه
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» علشان يكون عرسك احلى عرس دخوووول بسرعه
» انتظاري بمنطار الحياه
» علشان اخويا الصغير ميطلعش زيّى مقطع قصير للشيخ على قاسم
» كود كم تبقى على عيد الفطر المبارك -
» ما هي اصعب كلمه ممكن ان تقولها في الحياه؟؟
» انتظاري بمنطار الحياه
» علشان اخويا الصغير ميطلعش زيّى مقطع قصير للشيخ على قاسم
» كود كم تبقى على عيد الفطر المبارك -
» ما هي اصعب كلمه ممكن ان تقولها في الحياه؟؟
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى