المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
&& أفتكاستى لحفظ الثووووووووووووم &&
صفحة 1 من اصل 1
&& أفتكاستى لحفظ الثووووووووووووم &&
هاردة هيكون الثوم هو بطل الحكاية
بصى ياقمر أنا كنت دايما بسمع عن أن فى ناس بتحفظ الثوم بأنها تدق الثوم بالملح وتخزنه
فقولت أعمل كده بس لما دخلت المطبخ الأوضاع تطورت
بصى ياقمر أنا كنت دايما بسمع عن أن فى ناس بتحفظ الثوم بأنها تدق الثوم بالملح وتخزنه
فقولت أعمل كده بس لما دخلت المطبخ الأوضاع تطورت
هقولك أيه اللى حصل
جيت أقشر الثوم لقيته لسة طرى وجميل
طبعا لسه فى أول الموسم فبيبقى سهل فى التقشير
فقولت لنفسى أكيد القشرة دى طالما طرية هتبقى مفيدة يعنى مفيش منها ضرر
فعملت أيه أفتكست حاجة عجبتنى
شلت الحتة اللى فوق واللى تحت والقشرة اللى على رأس الثوم
من بره وغسلتها
زى كده
وزى مأنتم شايفين بقت فلة شمعة منورة
وبعد كده قطعتها بالسكين بشكل عشوائى
زى كده
وجرررررررى على الخلاط
بس كان لازم حاجة تمشيه فى الخلاط
فضفت شوية (خل وزيت وكمان ملح) علشان يحفظه
زى كده
وهاتك ياضرب وكمان كنت بقلبه علشان بيبقى تقيل فى الخلاط
وده شكله بعد الضرب المبرح
عملت منه كميه
شويه حطيتهم فى أكياس للفريزر وممكن برطمانات بلاستيك
بس أنا فضلت أكياس الحفظ
وشويه فى برطمان زجاجى وده للأستخدام اليومى فى المطبخ
أحلى مافى الموضوع أن الخليط ده بقى جاهز عندى
للسمك المقلى أو الفته وكمان الطحينة
والفول وأى وصفة بتحطى فيها ثوم
ياريت لو عجبكم أفتكاستى
قييييييييييييييييييييييييييييييييموا
جيت أقشر الثوم لقيته لسة طرى وجميل
طبعا لسه فى أول الموسم فبيبقى سهل فى التقشير
فقولت لنفسى أكيد القشرة دى طالما طرية هتبقى مفيدة يعنى مفيش منها ضرر
فعملت أيه أفتكست حاجة عجبتنى
شلت الحتة اللى فوق واللى تحت والقشرة اللى على رأس الثوم
من بره وغسلتها
زى كده
وزى مأنتم شايفين بقت فلة شمعة منورة
وبعد كده قطعتها بالسكين بشكل عشوائى
زى كده
وجرررررررى على الخلاط
بس كان لازم حاجة تمشيه فى الخلاط
فضفت شوية (خل وزيت وكمان ملح) علشان يحفظه
زى كده
وهاتك ياضرب وكمان كنت بقلبه علشان بيبقى تقيل فى الخلاط
وده شكله بعد الضرب المبرح
عملت منه كميه
شويه حطيتهم فى أكياس للفريزر وممكن برطمانات بلاستيك
بس أنا فضلت أكياس الحفظ
وشويه فى برطمان زجاجى وده للأستخدام اليومى فى المطبخ
أحلى مافى الموضوع أن الخليط ده بقى جاهز عندى
للسمك المقلى أو الفته وكمان الطحينة
والفول وأى وصفة بتحطى فيها ثوم
ياريت لو عجبكم أفتكاستى
قييييييييييييييييييييييييييييييييموا
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» عمل فرشه باسمك(لحفظ حقوقك)
» لحفظ الخضراوات الورقية في الثلاجة
» وصاياغالية لحفظ القرآن الكريم
» طريقة سهله لحفظ القرآن
» طريقة لحفظ القرآن الكريم
» لحفظ الخضراوات الورقية في الثلاجة
» وصاياغالية لحفظ القرآن الكريم
» طريقة سهله لحفظ القرآن
» طريقة لحفظ القرآن الكريم
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى