المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
فوندون الشيكولاتة
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
فوندون الشيكولاتة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
فوندون
الشيكولاتة
المقادير:
3/4 كوب سكر
1/4 كيلو زبدة
1/4
كيلو شيكولاتة خام
بيضتين
2/3 كوب دقيق
1/2 ملعقة صغيرة بيكينج
باودر
الطريقة:
1- اخلطي السكر والزبدة والشيكولاتة على حمام
مائي ساخن مع التقليب
المستمر، لغاية ما كل المكونات تتجانس مع بعضها،
وبعد كده ارفعي الخليط من
على النار.
2- بعد كده ضيفي الدقيق
والبيكينج باودر، وضيفي البيض واحدة ورا واحدة مع التقليب المستمر.
3-
صبي الخليط في قوالب مدهونة بالزبدة، ودخّليها الفريزر.
4- قبل
التقديم على طول طلّعي القوالب ودخليها الفرن على درجة حرارة 200
وسيبيها
لمدة 10 دقائق، وبعد كده طلّعيها وقدميها وممكن تقدمي معاها آيس
كريم
بالفانيليا.. وبالهنا والشفا.
فوندون
الشيكولاتة
المقادير:
3/4 كوب سكر
1/4 كيلو زبدة
1/4
كيلو شيكولاتة خام
بيضتين
2/3 كوب دقيق
1/2 ملعقة صغيرة بيكينج
باودر
الطريقة:
1- اخلطي السكر والزبدة والشيكولاتة على حمام
مائي ساخن مع التقليب
المستمر، لغاية ما كل المكونات تتجانس مع بعضها،
وبعد كده ارفعي الخليط من
على النار.
2- بعد كده ضيفي الدقيق
والبيكينج باودر، وضيفي البيض واحدة ورا واحدة مع التقليب المستمر.
3-
صبي الخليط في قوالب مدهونة بالزبدة، ودخّليها الفريزر.
4- قبل
التقديم على طول طلّعي القوالب ودخليها الفرن على درجة حرارة 200
وسيبيها
لمدة 10 دقائق، وبعد كده طلّعيها وقدميها وممكن تقدمي معاها آيس
كريم
بالفانيليا.. وبالهنا والشفا.
nadija- عدد المساهمات : 1132
نقاط : 3129
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 06/05/2012
العمر : 25
رد: فوندون الشيكولاتة
شكرا ع الاكلة
ما نتحرم منك
اختك في الله
ما نتحرم منك
اختك في الله
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» نافورة الشيكولاتة
» مانغو بزبادي الشيكولاتة البيضاء
» البصل.. تفوق على الشيكولاتة والكعك بجلب السعادة
» مانغو بزبادي الشيكولاتة البيضاء
» البصل.. تفوق على الشيكولاتة والكعك بجلب السعادة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى