المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
سفرة ديمه
2 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
سفرة ديمه
لو حسّيتي إن الشاورما نشفت شوية أثناء التسوية ممكن تحطّي عليها شوية ميه صغيرين
لو حسّيتي إن الشاورما نشفت شوية أثناء التسوية ممكن تحطّي عليها شوية ميه صغيرين
خلصت الامتحانات، وبدأت المصايف، وطبعا في المصيف بنكون عايزين ناكل أكلات سريعة ومانقفش في المطبخ كتير، أو نكون محضّرين الأكل من قبلها، علشان كده في عددنا النهارده هنقدّم لك وصفات لأكلات صيفية سريعة وفي نفس الوقت مغذية ولذيذة؛ تابعونا..
شاورما فراخ أو لحمة
المقادير:
3/ 4 كيلو صدور فراخ أو لحمة فيليه
2 فصوص حبّهان مفروم
ملعقة صغيرة بهارات
فصين ثوم مفروم
1/ 4 كوب خل
عصير ليمونة
كوب زبادي
ملح وفلفل
لعمل الصوص:
كوب طحينة
فصين ثوم مفروم
1/ 4 كوب عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة زبادي
الطريقة:
1- اخلطي كل المكونات (الزبادي- الخل- الثوم- ليمون- بهارات- ملح وفلفل- حبهان) ولو حسيتي إنها جافة شوية ممكن تحطّي عليها ملعقة زيت.
2- قطّعي الفراخ أو اللحمة شرايح رفيعة، وحطّيهم على التتبيلة، وقلّبيها كويس، وسيبيها في التتبيلة في الثلاجة لمدة 8 ساعات أو ممكن تسيبيها طول الليل.
3- بعد كده طلّعيها من التلاجة، وشوّحيها في حلة صغيرة أو طاسة كبيرة لمدة 45 دقيقة أو لحد ما تستوي.
4- لو حسّيتي إنها نشفت شوية أثناء التسوية ممكن تحطّي شوية ميه صغيرين، بس خلّي بالك إنها ماتستويش أوي علشان الصوص اللي فيها ما ينشفش.
5- في الوقت ده حضّري الصوص اللي هتقدّميه مع الشاورما، وكل اللي عليكي إنك تخلطي كل مكونات الصوص مع بعض، وتقلبيهم كويس وقدّميه مع الشاورما.. وبالهنا والشفا.
********************
لو حسّيتي إن الشاورما نشفت شوية أثناء التسوية ممكن تحطّي عليها شوية ميه صغيرين
خلصت الامتحانات، وبدأت المصايف، وطبعا في المصيف بنكون عايزين ناكل أكلات سريعة ومانقفش في المطبخ كتير، أو نكون محضّرين الأكل من قبلها، علشان كده في عددنا النهارده هنقدّم لك وصفات لأكلات صيفية سريعة وفي نفس الوقت مغذية ولذيذة؛ تابعونا..
شاورما فراخ أو لحمة
المقادير:
3/ 4 كيلو صدور فراخ أو لحمة فيليه
2 فصوص حبّهان مفروم
ملعقة صغيرة بهارات
فصين ثوم مفروم
1/ 4 كوب خل
عصير ليمونة
كوب زبادي
ملح وفلفل
لعمل الصوص:
كوب طحينة
فصين ثوم مفروم
1/ 4 كوب عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة زبادي
الطريقة:
1- اخلطي كل المكونات (الزبادي- الخل- الثوم- ليمون- بهارات- ملح وفلفل- حبهان) ولو حسيتي إنها جافة شوية ممكن تحطّي عليها ملعقة زيت.
2- قطّعي الفراخ أو اللحمة شرايح رفيعة، وحطّيهم على التتبيلة، وقلّبيها كويس، وسيبيها في التتبيلة في الثلاجة لمدة 8 ساعات أو ممكن تسيبيها طول الليل.
3- بعد كده طلّعيها من التلاجة، وشوّحيها في حلة صغيرة أو طاسة كبيرة لمدة 45 دقيقة أو لحد ما تستوي.
4- لو حسّيتي إنها نشفت شوية أثناء التسوية ممكن تحطّي شوية ميه صغيرين، بس خلّي بالك إنها ماتستويش أوي علشان الصوص اللي فيها ما ينشفش.
5- في الوقت ده حضّري الصوص اللي هتقدّميه مع الشاورما، وكل اللي عليكي إنك تخلطي كل مكونات الصوص مع بعض، وتقلبيهم كويس وقدّميه مع الشاورما.. وبالهنا والشفا.
********************
وردة البستان- عدد المساهمات : 302
نقاط : 866
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 10/05/2012
العمر : 25
مواضيع مماثلة
» طرق طي مناديل سفرة
» سفرة مودرن
» كاتلوج لأطقم سفرة مذهلة
» تفاصيل التصميم ستايل ديمه بشار - تصميم احلى ستايل
» سفرة مودرن
» كاتلوج لأطقم سفرة مذهلة
» تفاصيل التصميم ستايل ديمه بشار - تصميم احلى ستايل
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى