المواضيع الأخيرة
» [ Template ] كود اخر 20 موضوع و أفضل 10 أعضاء بلمنتدى و مع معرض لصور كالفي بيمن طرف naruto101 الجمعة ديسمبر 05, 2014 2:33 pm
» [Javascript]حصريا كود يقوم بتنبيه العضو بان رده قصير
من طرف احمد السويسي الخميس أغسطس 28, 2014 2:38 am
» نتائج شهادة البكالوريا 2014
من طرف menimeVEVO الثلاثاء يونيو 10, 2014 3:55 am
» من اعمالي موديلات جديدة وحصرية 2012
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 5:37 pm
» من ابداعات ساندرا،كما وعدتكم بعض من موديلاتها
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:49 pm
» قندوووووووورة جديدة تفضلواا
من طرف دفئ الشتاء الثلاثاء مارس 18, 2014 4:23 pm
» طلب صغير لو سمحتو
من طرف hothifa الإثنين ديسمبر 23, 2013 9:11 pm
» الان فقط وحصريا (استايل واند الالكتروني متعدد الالوان)
من طرف AGILIEDI الإثنين ديسمبر 23, 2013 8:34 pm
» جديد موديلات فساتين البيت بقماش القطيفة 2012 - تصاميم قنادر الدار بأشكال جديدة و قماش القطيفة - صور قنادر جزائرية
من طرف hadda32 الأحد ديسمبر 08, 2013 12:16 pm
» [Template] استايل منتدى سيدي عامر 2012
من طرف ßLẫĆҜ ĈĄŦ الأربعاء نوفمبر 20, 2013 6:46 pm
سحابة الكلمات الدلالية
ملفوف الدجاج المحشى مشروم مع الرز بالكارى غدانا امس بالصور من مطبخى
صفحة 1 من اصل 1
ملفوف الدجاج المحشى مشروم مع الرز بالكارى غدانا امس بالصور من مطبخى
النهارده حوريكو غدانا امس كان ايه
المقادير
فراخ بانيه - متبله بملح وفلفل وزعتر ولمون
الحشو - فلفل اخضر - طماطم - بصلايه - جبنه بيضه اى نوع - جبنه رومى مبشوره
خلطه القلى - زيت للقلى - 2بيضه - دقيق - بقسماط - شطه - توم بودر - زعتر - واحده ماجى -بيكنج بودر
الارز - كارى - فلفل اخضر - بصل - جزر مبشور - قرفه خشب كامله - كركم
اول شئ حنعمل
الارز
ف حله كبيره
شوحى البصل والفلفل الاخضر وواحده ماجى مع القرفه الخشب ف شويه زيت او سمنه برحتك ولما يدبلو ضيفى الرز وعليه الملح والكركم والكارى والجزر المبشور
وقلبى كويس وبعدين ضيفى الميه
وبعدين الفراخ
شوحى ف طاسه البصل مع الفلفل الاخضر مع المشروم وطمطمايه بنقطه زيت ولما يدبلو ضيف ليهم معلقه جبنه بيضه وخلى على جنب جبنه رومى مبشوره
تحضرى طبقين
طبق فى بيض وطبق فى ( دقيق عليه بقسماط عليه توم بودر وعليه زعتر وواحده ماجى وشطه وملح ) وتقلبى الخلطه دى مع بعض
حطى الفراخ بعد ما تلفيها الاول ف الخلطه وبعدين ف البيض وبعدين رجعيها الخلطه تانى واضغطى عليها كوييييييس
وبعد كده تقلى ف زيت كتييير ويكون سخن جداا ودى بعد ما قلتها اهو شكلها النهائى مع الرز بعد ما استوى
طبعاا اللى ف الرز ده القرفه الخشب كنت لسه ما شلتهاش من الرز لانى صورت بسرعه
ودى الاكله كلها على بعض وعملت جمبها سلطه خضرا وسلطه روب ( اللى ف نص طبق الدجاد سلطه روب )
بس كده يارب الاكله بيتاعتى تعجبكو يابنات وياريتكو تجربوها
وتقولولى رائيكو بصراااااحه
قيمى الموضوع زى ما انتى شيفاه لو يستاهل او مايستهلش ليكى حريه الاختيار
ف حفظ الله ياحبايب قلبى
روح الصداقة- عدد المساهمات : 697
نقاط : 1691
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 04/05/2012
مواضيع مماثلة
» الدجاج المحشي مع الرز
» الدجاج المحشى بالارز بطريقتين
» الفرق بين التونة و الماكريل و طريقة عمل التونه من الماكريل من مطبخى بالصور
» ملفوف بالفستق
» طريقة تحضير اشهى اكلات البحر السمك بالكارى
» الدجاج المحشى بالارز بطريقتين
» الفرق بين التونة و الماكريل و طريقة عمل التونه من الماكريل من مطبخى بالصور
» ملفوف بالفستق
» طريقة تحضير اشهى اكلات البحر السمك بالكارى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى